Začátkem tohoto týdne jsme prožili další skvělý gastronomický zážitek. Usedli jsme ke kulatému stolu a nechali si naservírovat menu od řezníka. S tímto skvělým nápadem totiž nepřišel nikdo jiný, než řeznictví Naše Maso. Pokud už jste tam někdy byli tak víte, že prostoru v řeznictví není zrovna nazbyt a fronta se leckdy kroutí až na ulici, ale i s tím si dokázali poradit. Večeře se podává pouze u jediného stolu pro 6-7 osob, který je přes den zavěšený u stropu. Jakmile, ale hodiny ukazují 18:40 spouští se stůl směrem k zemi, protože hosté už jsou na cestě ( začátek v 19:00 ). Rezervovat si můžete buď celý stůl nebo třeba jen dvě místa a čekat, kdo si k vám přisedne. Každopádně radíme ať dorazíte značně vyhladovělí, protože všechny chody jsou opravdu výživné :-) Za nás jednoznačně vyhrává skvěle dochucený sekaný tatarák, který je svým složením jiný než ten, co se dá v řeznictví koupit během dne. No a pak nesmíme zapomenout na vysoký roštěnec z vyzrálého hovězího, protože to bylo něco. Jen škoda, že přišel na řadu tak pozdě. Takže další rada zní - nechte si dost místa, to nejlepší přijde nakonec!
Menu připravuje velký sympaťák Dalibor Křivánek, který několik let působil v restauraci La Degustation. Nicméně, jsou tam celkem tři pánové, kteří se o vás můžou v daný večer postarat. Všechno to jsou neskutečně pozitivní lidé. Jídlo pro jednu osobu vás vyjde na 1000 Kč + pití, které se platí zvlášť. Pivo tu teče doslova proudem a není nouze o víno nebo třeba hruškovici.
Za nás můžeme jedině doporučit, užili jsme si to stejně jako naše pupíky. A co vy, už jste tam byli??? Pokud patříte mezi masožravce určitě si nenechte tento gastro zážitek ujít.