Když nad tím tak přemýšlím, tak jsem neskutečná ráda za blog, protože právě díky němu si můžeme dennodenně rozšiřovat obzory a nacházet tak nejrůznější nové chutě a vůně. Já jsem si takhle už dávno oblíbila passion fruit, které používám nejen do dezertů, ale třeba i do limonády. A o tu se s vámi dneska podělím.
![DSC_4051](https://www.kitchenstory.cz/wp-content/uploads/2017/07/DSC_4051.jpg)
![11](https://www.kitchenstory.cz/wp-content/uploads/2017/03/11.png)
![DSC_4030](https://www.kitchenstory.cz/wp-content/uploads/2017/07/DSC_4030.jpg)
![2](https://www.kitchenstory.cz/wp-content/uploads/2017/03/2.png)
– Passion fruit rozřízněte v půli. Pomocí lžíce z něj vydlabejte dužinu a dejte ji do většího džbánu.
– Čerstvou mátu dobře omyjte a spolu se šťávou z limetky, medem a perlivou vodou přidejte do džbánu.
– Zázvor zbavte slupky a nakrájejte na tenké plátky a vhoďte k ostatním surovinám. Přidejte led, dobře promíchejte a můžete servírovat.
Chuť tohoto exotického ovoce, jinak řečeno mučenky nebo marakuji, je opravdu výrazná a nenapodobitelná. Někdo vnitřek pasíruje přes sítko, aby mu zůstala jen samotná šťáva, ale nebojte se toho, pusťte se i do semínek 🙂